četvrtak, 12. februar 2015.  19:00h

Naučite kako da budete jaki

U Kulturnom centru Vršac, u četvrtak 12.02. od 19h biće održano predavanje na temu „Naučite kako da budete jaki - život nakon gubitka“

Ako su nevolje ono što nas izbacuje iz koleseka, onda su tragedije ono što nas obara na zemlju. Svako od nas doživeo je neku tragediju, ali  malo  je  onih  koji su tragediju pretvorili u mudrost. Predavanje „Naučite kako da budete jaki - život nakon gubitka“, je posvećeno ne samo aspektima tragedije i razumevanju onoga šta nam ona čini već  i  onoj  važnijoj  strani  —  kako  nevolju  koja nas je pogodila preokrenuti u svoju korist. Ovo nije prirodan proces i potrebna je upornost i učenje.

Kako preživeti — prevazići traumu i posle svega ostati smireni, staloženi i sposobni da nastavite dalje, u novoj snazi?

Predavač: Mr Vlado Havran
Završio višu školu primenjenih umetnosti, diplomirao na Teološkom fakultetu 2003., magistrirao na Fakultetu političkih nauka u Beogradu 2012. na odseku za kulturologiju. Od 2007. godine, veliki deo svog života i vremena posvetio je proučavanju činjenica o zdravom načinu života.

Osnivač je nevladine organizacije “Život i zdravlje” koja deluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Hrvatskoj. Urednik je najstarijeg zdravstvenog magazina na balkanu, magazina “Život i zdravlje”. Trenutno živi u Beogradu i radi kao sekretar Udruženja “Život i zdravlje” i koordinator klubova zdravlja.

 

  • Datum:  četvrtak, 12. februar 2015.
  • Vreme:  19:00 
  • Mesto:  Kulturni centar Vršac 
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00