nedelja, 5. jul 2015.  19:00h

Humanitarna žurka za Jasnu

DelltiX Club i Udruženje Udruženje paraplegičara i kvadriplegičara "Parakvad VŠ" iz Vršca organizuje humanitarnu žurku i pokreće SMS humanitarnu akciju. Takodje, novac od prodatog pića biće uplaćen na Jasnin račun!

Vaša pomoć bila bi od izuzetnog značaja za našu Јasnu a i za sve osobe sa invaliditetom kao PRIMER da nisu same u ovom državnom sistemu!

Pored svih životnih poteškoća, koјe Jasna i njena maјka nekako rešavaju, DANA 30.07.2014. GODINE, zadesila ih јe strašna nesreća gde su ostale nemoćne. Jasna inače boluje od dečije cerebralne paralize i živi sa samohranom majkom.

Evo šta ih je zadesilo i kako je to sve izgledalo u očima Jasnine majke koja je jedina ostala uz nju.

Zorica Јovanović (Jasnina majka) citat...

“Velika kiša i grmljavina je bila 30.07.2014 god, padala je nekoliko dana neprestalno a 31. kad smo se probudile, za nas počinje horor film, u sobama je prokislo, podrum se izlivao bio je prepun vode, vlaga se digla, morali smo da se preselimo u dnevnu sobu, od tog dana Jasna i ja spavamo zajedno ali nažalost više ne u našoj kući. Povadili smo laminat i uradili smo izolaciju vlage. Najveći je problem što nemamo kupatilo i što nemamo gde da se kupamo. Celo leto smo se kupali na dvorištu, kao da ne živimo u 21. veku. Nemamo sredstava da renoviramo kupatilo, Jasna je osoba sa invaliditetom, koja je imala 13 operacija i 2 epi napada. I uprkos tome je uspešan student treće godine, uz moju veliku podršku kao samohrane majke, sa invalidskom penzijom i da nije na budžetu ne bih mogla da je školujem. 

Dodjite i pošaljite poruku za Jasnu!

  • Datum:  nedelja, 05. jul 2015.
  • Vreme:  19:00 
  • Mesto:  Deltix, Gradsko jezero 
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00