Rezultat pretrage
100 din.
Menjam svoju LUMIU 640 LTE, kupljenu pre tačno godinu dana u MTS-u (na ugovor) za bilo koji Android telefon veličine ekrana 5,5" - GLAVA ZA GLAVU.
Lumia je u garanciji još godinu dana, nema ni jednu jedinu ogrebotinu, instaliran Win10 RS (poslednji build 14393.189), radi perfektno, ne greje se ni malo itd. .. itd.
Menjam ga SAMO ZATO što mi je potrebna službena aplikacija (za posao kojim se bavim), a koje, na žalost, nema za Win OS, a kako kažu moji iz firme neće je najverovatnije ni biti. S toga, a i zbog poslovnih obaveza, moram da se vratim na Android.

Poželjno je da telefon u zameni bude pod garancijom, da nije udaran, izgreban i da nema hardverskih problema, pošto za ovaj moj garantujem da je ispravan i čist kao suza 101%.
Od Androida mogu: Coolpad Modena, Alcatel Pixi 4 (6"), Alcatel Pop 3, Alcatel One Touch Pop C9, LG G3 Stylus, Gigabyte Saga S3, Viva Smart Fly V550, pa čak dajem šansu i Cubot Note S.

U kompletu nudim uz telefon još jednu originalnu masku narandžaste boje, punjač, originalnu kutiju sa reklamacionim listovima i garancijom (vidi slike).

Ako neko baš hoće da je kupi. .. cena 100e. .. U zameni cena 120e

Može poziv, sms, poruka u Inbox
Hvala!
300 din.
SOK OD ARONIJE za prodaju, hladno ceđen, bez dodatog konzervansa, šećera, stabilizatora ili drugih hemijskih sredstava. Aronija iz moje bašte!!!
PASTERIZOVAN, tako da može dugo stajati na tamnom mestu, ili u frižideru kada je flaša načeta, bez straha od ponovnog vrenja.
Aronija nema prirodnih neprijatelja, pa nije potrebno da je prskamo, zbog toga i spada u 100% ekološku biljku. Poznata je po tome što podiže celokupni imunitet organizma, odličan je antioksidans, ima čak antikancerogeno i antivirusno dejstvo.
Mnoga istaživanja su otkrila da ova biljka tamnih bobica poboljšava cirkulaciju krvi, a da svakodnevnim korišćenjem smanjuje nivo holesterola i triglecirida, te na taj način štiti naš kadriovaskularni sistem. Odlično pročišćava krv, ublažava migrenu i glavobolju, povoljno deluje na želudac i creva, zaustavlja proliv, obara povišen pritisak, sprečava razvoj bakterijskih i virusnih infekcija, te nam popravlja imunitet .
Aronijin sok ima blagotvoran uticaj na jetru i žuč, jer ih pročišćava i omogućuje pravilan rad ovih organa. Važno je napomenuti da on reguliše i izlučivanje, kao i pravilan rad hormona štitne žležde, te regulaciju rada pankreasa.....

Pije se po jedna rakijska čašica svako jutro na gladan stomak, tako da jedna litra može potrajati oko mesec dana!

Sok je u staklenim flašama zapremine 0,25l, 0,5l i 1l.

Cena:
- 0,25l - 300din.
- 0,5l - 600din.
- 1l - 1000din.
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00