subota, 4. oktobar 2014.  21:43h
Pročitano 3122 puta

Hemofarm podržao Festival zdravlja

Hemofarm je podržao nedavno održan 10. Festival zdravlja, a tim povodom obratio se Ronald Seliger, generalni direktor kompanije Hemofarm, naglasivši da je podrška Hemofarma Festivalu zdravlja u skladu sa poslovnom filozofijom koju ova farmaceutska kuća neguje. 

- Podrška Hemofarma, najvećeg domaćeg proizvođača lekova jubilarnom 10. Festivalu zdravlja u skladu je sa poslovnom fiozofijom koju negujemo – da pored lečenja, doprinosimo očuvanju i unapređenju zdravlja ljudi. Na to zaista i mislimo kada kažemo „Svako dobro“.

Uz kvalitetnu, efikasnu i, što je veoma važno, dostupnu terapiju, nastojimo da afirmišemo prevenciju kao način života. U sinergiji sa Hemofarm Fondacijom, koja je tokom 21 godine rada uložila više od 10 miliona evra udruštveno odgovorne projekte,veliki značaj pridajemo edukaciji i očuvanju zdravlja građana, sa ciljem unapređenja celokupnog zdravstvenog sistema Srbije.

Imajući u vidu alarmantan rast stope smrtnosti od kardiovaskularnih bolesti, Hemofarm se na Festivalu zdravlja fokusirao upravo na edukaciju o srčanim oboljenjima.Na Hemofarmovom štandu Midola 100 – čuvara našeg srca – imamo mobilnu ordinaciju u kojoj posetioci mogu dobiti besplatne savete eminentnih kardiologa, a organizovali smo i predavanje za građanstvo na temu kardioloških problema dijagnostike i prevencije koje će održati vrunski lekari specijalisti.

Verujemo da ćemo zajedno sa kardiolozima i stručnom javnošću, ali i Ministarstvom zdravlja i drugim nadležnim institucijama, širenjem svesti o značaju odgovornog ponašanja prema svom zdravlju svakog pojedinca, uspeti da izmenimo ovu statistiku - rekao je Seliger.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00