Toggle Bar
petak, 10. jun 2016.  11:48h

Rođen novi festival u Vršcu - CirKuliranje

Festival i konferencija „CirKuliranje“ održaće se 18. juna 2016. godine na više lokacija u Vršcu. 

"CirKuliranje" je manifestacija u kojoj se kroz preplitanje umetničkih, sportskih i zabavnih programa postiže jedinstvena harmonija, a kulturni identitet Vršca podiže na viši nivo. U okviru festivala održaće se i konferencija sa ciljem razvijanja svesti o turističkim potencijalima u regionu, na kojoj će učestvovati eminentni stručnjaci iz svih relevantnih oblasti.

CirKuliraće se kroz svaku veću lokaciju i ulicu u Vršcu, a posetioci će moći da uživaju u muzičkom i glumačkom umeću najmlađih, ali i već etabliranih umetnika iz raznih oblasti. 

Vršački breg će postati poprište ekstremnih sportova, a Ruski park temperamentnih kubanskih plesova. Gradom će prostrujati i Beogradska Kritična masa u svojoj grupnoj biciklističkoj vožnji, dok će vazduh CirKulirati kroz čuvene orgulje na koncertu u rimokatoličkoj crkvi sv. Gerharda. Završni deo programa, a ujedno i početak noćnog provoda, jeste Mini rok festival sa poznatim srpskim i lokalnim bendovima.

Cilj konferencije jeste da ukaže na bitnost nevladinog sektora kao katalizatora razvoja malog biznisa i preduzetništva. Povezivanje privrednih činilaca regiona i značaj lokalne zajednice za globalne brendove su takođe bitne teme konferencije - ističu organizatori.

Organizator festivala i konferencije CirKuliranje je nevladina organizacija „Centar za razvoj regionalnog turizma i ekologije – CRRTE“. Zahvaljujući ljudima iz CRRTE, podršci Turističke organizacije grada Vršca, volonterima, i svim učesnicima festivala i konferencije, sav sadržaj na manifestaciji je besplatan.

Više o Festivalu i Konferenciji na www.cirkuliranje.com.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00