petak, 26. avgust 2016.  18:56h
Pročitano 2636 puta

Vršački olimpijci doneli medalje u grad pod Kulom

Vršački olimpijci košarkašica Tamara Radočaj i članovi stručnog štaba muške košarkaške reprezentacije Velibor Kosanović, Dragan Popov i Goran Topić, stigli su u svoj grad i doneli odličja iz Ria.

Vrščanka Tamara Radočaj, važan šraf u ekipi selektore Marine Maljković, donela je u grad pod Kulom bronzanu medalju sa olimpijade, dok su deo muške srebrne košarkaške ekipe bili i fizioterapeut Velibor Kosanović i skauti Dragan Popov i Goran Topić.

Njih je u Gradskoj kući ugostila gradonačelnica Dragana Mitrović.

Veliko mi je zadovoljstvo što imam čast da ugostim naše olimpijce, koji su nas obradovali medaljama sa Olimpijskih igara u Riju. Ovo izuzetan i istorijski uspeh i oni su najbolji ambasadori našeg Grada i naše zemlje, a mi Vrščani možemo biti ponosni na njih. Želela bih da se mladi ugledaju na njih i da im oni budu uzori. Takođe, želim mnogo uspeha našim olimpijcima u daljem radu, a Grad će se, u skladu svojim mogućnostima, potruditi da im pruži sve ono što im je neophodno da bi nas još mnogo puta obradovali ovakvim uspehom, rekla je gradonačelica Dragana Mitrović.

Vršački olimpijci u društvu gradonačelnice

Gradonačelnici se na prijemu zahvalila "bronzana" Tamara Radočaj, koja je već imala prilike da je sugrađani dočekuju kada je lane donela zlato sa Evropskog prvenstva.

Velika nam je čast što smo ovde i što znamo da su Vršac i Vrščani uvek tu da podrže i pozdrave naše uspehe, rekla je Radočaj.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00