ponedeljak, 5. septembar 2016.  15:39h
Pročitano 3307 puta

Kako da stignete do Pančevačkog mosta iz pravca Vršca (MAPA)

Iako su prve najave bile da će radovi na raskrsnici između Pančevačkog puta i Severne tangente do Pančevačkog mosta, iz pravca Pančeva ka Beogradu, trajati do 22. novembra, iz preduzeća “Putevi Srbije” saopšteno je da će radovi biti završeni do 10. novembra.

Na državnom putu I B reda broj 10, Beograd – Pančevo, u smeru ka Beogradu, ispod nadvožnjaka na Zrenjaninskom putu će do 10. novembra, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji železničkog nadvožnjaka na prugi Pančevački most – Pančevo, doći do izmene režima saobraćaja, piše na sajtu preduzeća Putevi Srbije.

Kako da iz Vršca stignete do Pančevačkog mosta pogledajte OVDE

Iz pravca Pančeva ka Beogradu, na raskrsnici između Pančevačkog puta i Severne tangente do Pančevačkog mosta vozila mogu saobraćati sledećim saobraćajnicama: Pančevački put, Severna tangenta, Put za Ovču, Zrenjaninski put, Pančevački most, dok će se u smeru ka Pančevu iz Beograda saobraćaj odvijati normalno. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom - prenosi Pančevo MOJKraj.rs.

Iz Puteva Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavlјenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Autor:  Pančevo MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00