sreda, 28. septembar 2016.  23:08h
Pročitano 2612 puta

Otvara se Startit centar u Vršcu

Drugi po redu “Znam da možemo” događaj održan je večeras u prepunom beogradskom Domu Sindikata, a na njemu je objavljeno da će i Vršca do kraja godine dobiti Startit centar.

Tokom više dva sat programa zanimljivog programa govorilo se o razmeni informacija, znanja i novosti u našoj IT zajednici, a onda je obelodanjena je i vest da će do kraja godine Startit centar biti otvoren i u Vršcu. 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sedeo je sve vreme u publici, a njegova fondacija partner je sa Startitom. 

Jedna od stvari koje su za nas u Startitu obeležile prethodnu godinu su i mnoga značajna partnerstva, a jedno od njih je bilo i sa Novak Đoković Fondacijom.  Baš tim povodom na bini je govorila i direktorka ove organizacije Jelena Đoković - kažu u Startitu.

Startit centar u Vršcu, partner Vršačka onlajn zajednica (VOZ)

Ne samo kao fizički prostor, Startit se širi kao zajednica dobronamernih, sposobnih i za velike stvari spremnih ljudi 

startit vrsac

Kad smo započeli rad na onome što prerasta u misiju hiljada naših prijatelja, obećali smo da ćemo do kraja 2020. pružiti funkcionalno obrazovanje za rad u IT industriji za 100.000 ljudi. Otvorili smo najpre Startit Centar u Beogradu. Usledila je Inđija, gde je u februaru otvoren prvi Startit Centar izvan Beograda, i danas već uveliko radi – s velikim uspehom. Ono što će se do kraja godine desiti, u potpunosti će promeniti sliku IT zajednice u Srbiji. Novi Startit Centri nići će u Vršcu, Zrenjaninu, Valjevu i Majdanpeku. U saradnji sa partnerima na lokalu, omogućićemo formiranje tamošnjih IT zajednica, po modelu koji smo već sa uspehom primenili u Beogradu i Inđiji. U Vršcu, partneri će nam biti Vršačka online zajednica (VOZ), kažu u Startitu

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00