ponedeljak, 17. oktobar 2016.  16:04h
Pročitano 921 puta

Nagrada za vršačku Turističku organizaciju

Turistička organizacija Vršca učestvovala je na XII Međunarodnom festivalu turističkih publikacia „Kofer slova“ koji je bio održanu u Kruševcu  proteklog vikenda 14. i 15. oktobra 2016.godine.

Na svečanosti povodom obeležavanja Dana grada Kruševca 14.oktobra u Narodnom muzeju u tom gradu dodeljene su i nagrade za najbolje u oblasti turizma.

Turistička organizacija Vršca primila je priznanje i treću nagradu u kategoriji za jednolisnu turističku publikaciju. 

Set jednolisnih  turističkih publikacija o Vršcu, koje oslikavaju kulturu, smeštaj i gastronomiju, Gradski park i zaštićeni prirodni rezervat  Šušarau, bio je primećen, kao lepo upakovana ponuda za svakog turistu. 

Kriterijumi za dodelu nagrada bili su promocija i unapređenje turističkih publikacija, isticanje autentičnosti gradova kroz publikaciju, kvalitet i originalnost sadržaja i fotografija kao i kvalitet štampe.

Ova manifestacija, koja ima međunarodni karakter okupila je preko 50 turističkih organizacija iz Srbije, a i nekoliko njih došlo je  iz regiona (Bugarske, Slovenije, Rumunije..)

„Kofer pun slova“ je bila prilika da  turistički poslenici razmene ideje, kao i da na kreativan način predstave svoje gradove i opštine u najboljem svetlu.

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00