subota, 29. oktobar 2016.  19:58h
Pročitano 1624 puta

Generalni direktor Vipa na WWVRŠCU, srećnom Vrščaninu iPhone 7

Generalni direktor kompanije Vip Mobile Dejan Turk održao je predavanje na internet konferenciji WWVRŠAC koja se četvrti put održava u gradu pod kulom.

Generalni direktor kompanije Vip Mobile Dejan Turk na konferenciji WWVRŠAC Generalni direktor kompanije Vip Mobile Dejan Turk na konferenciji WWVRŠAC Stefan Đaković

U duhu konferencije, Dejan Turk je ispričao ličnu inspirativnu priču. Tokom predavanja publici je prikazao kako je svojoj deci otkrio tajne uspešnog preduzetništva, učeći ih korak po korak o važnosti tajminga, brendinga, odnosa cene i kvaliteta i konkurencije.

Na kraju predavanja, Turk je izvukao srećog dobitnika kome je kompanija Vip Mobile, sponzor konferencije, dodelila telefon iPhone 7. U izazovu #DođiIProbaj učestvovali su svi posetioci konferencije. Oni su u pauzama između predavanja u specijalnom Vip kutku svirali bubnjeve dok su ih kamere snimale, a potom je napravljen kratak video, koji ih je smestio u popularni reklamni spot ove kompanije. Sreća je htela da nagradu dobije Vrščanin Peđa Grubor, inače bubnjar u lokalnom bendu.

Dodela nagrade kompanije VIP Mobile na konferenciji WWVRŠAC

Internet konferencija WWVRŠAC održava se četvrtu godinu zaredom i po oceni posetilaca važi za najinspirativniju konferenciju u Srbiji. Svake godine privuče više od 400 ljudi koji dolaze da razmene iskustvo o životu i radu na internetu.

 

Inače, Vip Mobile podržava konferenciju od samog nastanka i jedan je od najvažnijih partnera vršačke lokalne internet zajednice. 

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00