utorak, 14. februar 2017.  17:01h
Pročitano 3053 puta

Edukativni centar "Čarobna učionica"

Školsko gradivo svih razreda i predmeta uvežbava se u edukativnom centru "Čarobna učionica", a uskoro započinje i posebno osmišljen program za decu od tri do šest godina.

Stručni tim, pored dve profesorke engleskog i nemačkog jezika, čine i učiteljica i nastavnica srpskog jezika, vaspitačica, psiholog i profesor matematike, čiji je akcenat na školskom gradivu.

Svi profesori prate napredak dece, evidentiraju ga i čine sve da nastavu u malim grupama što više individualizuju. Grupe čine mali broj učenika kako bi rad bio kvalitetniji. Učenici u grupama ili individualno uvežbavaju školsko gradivo, a ukoliko postoji psihološka prepreka, zajedno ih otklanjaju uz pomoć stručnog lica.

carobna ucionica1

Navodi se iz "Čarobne učionice": Svakog leta organizujemo ekskurzije, kao i radionice i izlete, posete muzejima, a uskoro i manastirima. Zamisao je da svako dete iz "Čarobne učionice" izađe puno znanja i samopouzdanja. Uskoro je u pripremi i rad sa decom od tri do šest godina, koja će imati posebno osmišljen program od sat i po vremena sa vaspitačicom, učiteljicom i profesorkom engleskog jezika.

Adresa edukativnog centra je Trg Svetog Teodora 37 (u pasažu), a svi zainteresovani roditelji kontakt sa rukovodiocima projekta mogu ostvariti putem telefona ili fejsbuk profila:

Telefon: 060/510-69-26

FB profil: Čarobna Učionica

Autor:  NM
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00