petak, 24. februar 2017.  14:46h
Pročitano 2128 puta

Kreativno-edukativna radionica za decu "Mini čarobnjak"

Edukativni centar "Čarobna učionica" započeo je svoj novi program "Mini čarobnjak" za decu od tri do šest godina.

Program se sastoji od pet predmeta: razvoj govora, matematika, upoznavanje okoline, muzičko vaspitanje i likovno vaspitanje - gde je akcenat stavljen na prva tri predmeta. Kroz ove predmete prelaze se različite teme i sadržaji, kroz koje se kod dece podstiče motorni i kognitivni razvoj jezika i govora, kao i emocionalni i socijalni razvoj igre. 

Kombinovanjem predmeta osmišljavaju se aktivnosti za svaki uzrast. Svaka aktivnost prožeta je muzičkim i likovnim, ali i fizičkim elementima, kako bi dete na što kreativniji i dinamičniji način učestvovalo u usvajanju sadržaja.

mali carobnjak1

Maja Miković, osnivač "Čarobne radionice", navodi nam: "Radionice su osmišljene tematski, jer smo u vidu imali plan i program državnih vrtića, ali se trudimo da program bude što kvalitetniji i bolji. Naš cilj, osim usvajanja sadržaja i razvijanja mentalnih sposobnosti, je i osamostaljivanja deteta, njegovo uključivanje u grupu vršanjaka, što lakše prihvatanje vrtića i sticanje radnih navika u skladu sa uzrastom".

Grupe su male a stručni tim koji radi sa decom čine vaspitačica, učiteljica i profesorka engleskog. Jedna kreativno-edukativna radionica izvodi se u trajanju od 90 minuta. Predviđena nastavna sredstva su zvečke, računaljke, nastavni listići, računar, sintisajzer, geometrijska tela i druga pogodna sredstva u skladu sa temom radionice.

 

Svi zainteresovani roditelji pozvani su da sa svojim mališanima posete "Čarobnu učionicu" i pogledaju primer jedne radionice, kao i ceo program centra. Adresa edukativnog centra je Trg Svetog Teodora 37 (u pasažu), a kontat možete ostvariti putem telefona ili fejsbuk profila:

Telefon: 060/510-69-26

FB profil: Čarobna Učionica

Autor:  Nataša Milić
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00