utorak, 28. februar 2017.  15:22h
Pročitano 818 puta

Vršac upamćen kao grad vina na Beogradskom sajmu turizma

Turistička organizacija grada Vršca, predstavila je svoju ponudu na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu od 23. do 26. februara. 

Na moderno dizajniranom štandu u duhu vinske tradicije akcenat je stavljen na jubilarnu manifestaciju 60. Dani berbe grožđa i Vinofest, a u turističkim zanimljivostima iz našeg grada veliko interesovanje vladalo je za brošuru Vidimo se u Vršcu u kojoj je predstavljena komplatna ponuda našeg grada.

Vršac je izgradio svoj imidž kao vinska destinacija sa mnoštvom raznovrsne ponude koja svakom turisti pruža bogat sadržaj i nezaboravne trenutke, zbog kojih se oni uvek vraćaju u Vršac.

vrsac bst

vNa našem štandu tokom Sajma održan je veliki broj sastanaka sa predstavnicima medija, turooperaterima iz zemlje i inostranstva i ostalim predstavnicima turističke privrede.

Premijer u Vladi Srbije Aleksandar Vučić, u poseti na štandu Turističke organizacije Vršac, u razgovoru sa Julkicom Mitrašinović, članicom veća za turizam pohvalio je predstavljanje turističke ponude Vršca i izrazio veliko zadovoljstvo kako jedan vinski grad kao što je Vršac treba da posluži za primer dobre prakse i ostalima u okruženju.

Štand Vršca na sajmu turizma posetio je i Pavle Počuč, zamenik Pokrajinskog sekretara za privredu i turizam, kao i članovi grupe „Neverne bebe“.

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00