sreda, 1. mart 2017.  22:03h
Pročitano 1909 puta

Kako da živite od društvenih mreža u Vršcu

Posao menadžera društvenih mreža biće tema ovonedeljnog meetupa u Startit Centru Vršac na kome će govoriti Igor Gašparević, a održaće se u petak 3. marta.

 

Social Media Manager jedan je od poželjnijih poslova među mladima, a privlačan je velikom broju ljudi jer ne traži znanje programiranja veće rad u poznatom okruženju - društvenim mrežama. Šta je sve potrebno, koja znanja i veštine, ali i kako doći do klijenata, kao i o razlikama u frilens i agencijskom radu, govoriće Igor Gašparević.

Igor Gašparević je rođen u Vršcu, a trenutno živi i radi u Beogradu. Od 2014. godine zaposlen je u kompaniji Executive Grooup, gde radi na poslovima online marketinga. Trenutno na poziciji Social Media Managera.

Kada me pitaju čime se ti baviš, moj najčešći odgovor je - Znaš one reklame na internetu? Njih mi stvaramo. Na ovom predavanju pričaću o poslovima Social Media Managera, kako nastaju kampanje i koji su poslovi social media managera. Takođe, pričaću o tome koliko su online mediji moćan marketinški alat, kaže Igor Gašparević.

Social Media meetup održaće se u petak 3. marta od 18 sati u Startit Centru Vršac.

 

Učešce je besplatno, ali je potrebno da dolazak najavite OVDE

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00