subota, 29. april 2017.  20:21h

Besplatan prevoz do Vršačkog brega za 1. maj

Pred nama su prvomajski praznici, a to je prilika za odlazak u prirodu sa društvtvom. 

Za prvi maj je tradicija da se predahne od mnogobrojnih obaveza i napune baterije. 

Kod nas je ovaj praznik prilično rasprostranjen i većina gradova u Srbiji ima svoja izletišta gde se proslavlja i uživa u zelenim pvršinama izvan grada. Grad Vršac i Turistička organizacija, kao i predhodnih godina obezbedili su prevoz do Vršačkog brega - kažu u Turističkoj organizaciji Vršca. 

Opštinski autobus saobraća 01. maja  od 9, 10, i 11 časova, za sve sugrađane koji žele da praznik provedu u prirodi. Polazna tačka je parking hotela Srbija. Usputna stanica je kod Helvecije.

Povratak sa brega planiran je u 16, 17, i 18 časova ( parking na potezu kod Slaviše ).

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda za prvi maj nas očekuje lepo vreme.

Otvoreni za posete i razonodu na Vršačkom bregu su Turističko informativni centar Vršačke Planine, Dečje odmaralište Crveni Krst, Planinarski Dom, Vršački Zamak , Klub ekstremnih sportova Izazov ( free climbing, slet line..) i Eko ribolovačko izletište ABC.

Eko ribolovačko društvo ABC na izletištu kod Straže (kanal DTD) ima prilagođenu pistu namenjenu osobama sa invaliditetom. 

Ove godine za prvomajske praznike u saradnji sa klubom Avantura 4x4 iz Pančeva biće održana 16 ta regata Karašom koja će početi 1.maja u 8:00 časova iz Kuštilja prema Dupljaji.

 

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00