nedelja, 11. mart 2018.  00:57h
Pročitano 1657 puta

Organizovan sajam zapošljavanja za vršački Ritejl park

Grad Vršac je u saradnji sa IMMOFINANZ Services d.o.o. Beograd i međunarodnim lancem Ritejl parkova STOP SHOP, organizovao Sajam zapošljavanja.

Učešće na sajmu uzelo je desetak poslodavca, a Sajam je otvorila gradonačelnica grada Vršca Dragana Mitrović.

Ovo je prvi put da Grad Vršac na ovakav način organizuje Sajam zapošljavanja koji je u direktnoj vezi sa investitorom koji će u narednom periodu zaposliti oko 150 radnika različitog obrazovanja i kvalifikacija. Najveća potreba poslodavaca na ovom Sajmu je za radnike sa srednjom stručnom spremom, što je dobro, jer je krajem 2017. godine, od oko 4700 nezaposlenih lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, polovina bila upravo sa srednjom stručnom spremom. Grad Vršac će i u narednom periodu organizovati ovakav vid prezentacije poslodavaca, jer je to odličan za međusobno upoznavanje i informisanje i građana i poslodavac, rekla je gradonačelnica Dragana Mitrović.

Retail park STOP SHOP u Vršcu, sa 22 radnje dobro poznatih svetskih i domaćih brendova i 330 parking mesta, smešten je na zemljištu koje je u vlasništvu firme Immofinanz, na lokaciji nekadašnje livnice, na potezu između Gradskog jezera i međunarodnog puta za Rumuniju.

Ova investicija realizuje se na površini od oko 8.000 kvadratnih metara, a njeno svečano otvaranje je zakazano je za april.

Otvaranje šestog Retail parka STOP SHOP u Vršcu je zakazano za 26. april. Ovom prilikom pozivamo sve Vrščane da budu sa nama tog dana, kada ćemo kao pokon gradu Vršcu i njegovim građanima organizovati i koncert Željka Joksimovića, kaže Joško Pitesa, menadžer operacija za Srbiju u kompaniji IMMOFINANZ.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00