četvrtak, 22. novembar 2018.  10:06h

VRŠAC: Otvoren Lidl!

Kompanija Lidl Srbija otvorila je tačno u 8 časova vrata svoje prodavnice u Vršcu, na adresi Nikole Neškovića 39.

Osim novootvorene prodavnice u ovom gradu, prvi savremeni diskontni lanac od danas nudi  jedinstveno iskustvo kupovine i u Inđiji, Jagodini i Kikindi. Pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda i ovoga puta će dočekati potrošače, a Lidl je pripremio i atraktivne „slavljeničke“ cene u svim pomenutim prodavnicama. Dodatno, sve one koji posete neku od 23 Lidl prodavnice širom Srbije očekuju novine u asortimanu – visokokvalitetne drvene igračke koje su idealan praznični poklon za najmlađe.

Nastavili smo da širimo mrežu prodavnica sa ciljem da budemo dostupni što većem broju potrošača, pa verujemo da i građani Vršca dele našu radost i uzbuđenje, te da ćemo u kratkom periodu zaslužiti njihovo poverenje. Odužićemo im se za strpljenje i toplu dobrodošlicu kako najbolje umemo – nudeći im najbolji odnos cene i kvaliteta, kao i jednostavnu, bolju i povoljniju kupovinu, istakla je ovom prilikom predstavnica Lidla Jelena Španović, zahvalivši se potom lokalnim vlastima i poslovnim partnerima na uspešnoj saradnji.

Gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović poželela je dobrodošlicu kompaniji Lidl istakavši da je to dobra vest i veliko zadovoljstvo za građane ovog grada.

Otvaranje prodavnice Lidl u Vršcu je svakako još jedna važna investicija u našem gradu, koja je najpre zaposlila određeni broj naših sugrađana i nesumnjivo će se odraziti na potrošače, kako u smislu kvaliteta robe koju kupuju, tako i u smislu konkurentnosti cena. Grad Vršac je dao doprinos ovoj investiciji tako što je pre planiranog vremena pristupio uređenju prilaznih saobraćajnica.

Presecanje vrpce gradonačelnica Dragana Marković

Za sve koji posete neku od 23 prodavnice, Lidl se u duhu praznika koji su pred nama, pobrinuo da za najmlađe obezbedi veliki izbor drvenih igračaka. Lidlove igračke su kreirane tako da bude istraživački duh kod dece, podstiču finu motoriku i logično razmišljanje kroz igru. Takođe, ove igračke su izuzetno izdržljive, napravljene su od drveta sa FSC sertifikatom iz održive sadnje i ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, dok su plastični elementi ili metalni detalji pravljeni isključivo od materijala bez štetnih materija, što potvrđuje TÜV Rheinland sertifikat. Bojene su premazima sa lakovima bez rastvarača i bojama na vodenoj osnovi, tako da su bezbedne za decu.

Podsećamo da je radno vreme svih Lidl prodavnica od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00