sreda, 25. februar 2015.  14:21h
Pročitano 1004 puta

Vrščani domaćini na Belom dvoru

Svečanom prijemu na Belom Dvoru povodom Svetog Simeona Mirotočivog, krsne slave Udruženja Kraljevina Srbija, na kome je prisustvovao veliki broj zvanica, predstavnika javnog, kulturnog, diplomatskog i političkog života u Srbiji, prisustvovali su u ulozi domaćina i vršački članovi udruženja.

Svečanom slavskom prijemu su, pored istaknutih članova Udruženja, prisustvovali i članovi Savetodavnih tela Krune, predstavnici diplomatskog kora, verskih zajednica, lokalnih samouprava i mnogobrojni predstavnici kulturnog i javnog života Srbije.

baros i udruzenje

- Članovi Opštinskog odbora Udruženja Kraljevina Srbija iz Vršca su i ove godine imali čast da na Belom dvoru budu domaćini predstavnicima javnog, kulturnog, diplomatskog i politickog zivota Srbije, ali i našim dragim i cenjenim sugrađanima, građanima Opštine Vršac, povodom krsne slave Udruženja Kraljevina Srbija. Primetno je da je svake godine manifestacija povodom obeležavanja Slave našeg Udruženja sve bolje organizovana i sve posećenija. Verujem da je to znak kako Udruženje Kraljevina Srbija jača, raste i da smo danas bolji nego što smo to juče bili. Mi smo najveca monarhistička organizacija u zemlji i najveća nevladina organizacija u Srbiji, na ponos svih svojih članova u 80 odbora širom naše zemlje i dijaspore. Živeo Kralj! Živela Kraljevina Srbija, kaže Predrag Baroš, Osnivač i Član stalnog sastava Opštinskog odbora Udruženja Kraljevina Srbija.

Autor:  V.V.
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00