utorak, 14. april 2015.  21:39h
Pročitano 2093 puta

Velika humanitarna akcija vršačkih bajkera (FOTO)

Vršački bajkeri, zajedno sa klubovima iz ostalih južnobanatskih mesta, sproveli su tradicionalnu uskršnju humanitarnu akciju u kojoj su pomogli Udruženju za mentalno nedovoljno razvijena lica "Pinokio" iz Bele Crkve.

Foto: TA-BOOM Foto: TA-BOOM

Velika Humanitarna akcija za pomoć "Pinokio" u Beloj Crkvi premašila je očekivanja svih učesnika, sponzora, moto klubova, pojedinaca i što je najvažnije - dece u domu. Podeljeni su pokloni u garderobi, kancelarijskom materijalu, slatkišima i uskršnjim jajima. Od prikupljenog novca kupljen je klima uređaj i plaćeni su računi. Kako je ostalo još novca, rešili smo da u četvrtak ponovo svratimo do doma i sa njima razmotrimo da li da kupimo komijuter ili nešto drugo njima neophodno, saopštili su vršački bajkeri na svojoj facebook stranici KNM-BMW Vršac

U humanitarnoj akciji učestvovali su motociklisti iz klubova KNM BMW Vršac, Mk Vršac, Mk Drumski Krstaši (Pančevo), Mk Panonski Gusari (Plandište), Mk Coyote (Pančevo), Mk Neolit (Starčevo), Md Gremlini (Bela Crkva), Mc RIP (Bela Crkva), Mk Baš Čelik (Bela Crkva) i Mk Bikers (Bela Crkva).

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00