petak, 18. novembar 2022.  22:12h

PLANDIŠTE: Završava se kapela u Vršcu

U naseljenom mestu Hajdučica u toku je izvođenje radova na završnoj fazi realizacije projekta izgradnje objekata komunalne infrastrukture. Povoljni vremenski uslovi omogućili izvođenja radova na izgradnji kapele u Hajdučici koja predstavlja deo velikog investicionog ulaganja u ovo naseljeno mesto.


Tokom obilaska radova predsednik opštine Plandište Jovan Repac i zamenik predsednika Dušan Ćurčić razgovarali su sa izvođačima radova i prisutnim radnicima, o uslovima i načinima realizacije ovog projekta, vremenskim rokovima, kao i samom toku izvođenja radova.

“Izgradnjom kapele u Hajdučici nastavljamo sa realizacijom velikih projekata u našoj opštini. Kapela u Hajdučici je još jedna u nizu objekata ove namene koju gradimo, nakon uspešno završenih projekata izgradnji kapele u Margiti, Baricama, Miletićevu i Velikom Gaju. Priprema projektno tehničke dokumentacije, razvoj i unapređenje komunalne i saobraćajne infrastrukture je prioritet koji smo zacrtali da ćemo ispuniti i odgovornom politikom radimo na realizaciji tog cilja. Svesni smo problema koje imaju naši građani i sa čime se svakodnevno suočavaju i zato ulažemo veliki napor i energiju da relizujemo projekte i radove koji su od velikog značaja kako za meštane naselja Hajdučica tako i za sve građane Opštine Plandište”, izjavio je predsenik Opštine Plandište, Jovan Repac.

Svesni smo činjenice da su objekti komunalne infrastrukture ove namene preko potrebni svakom selu, dodao je Repac, i stoga ćemo se truditi da nastavimo sa realizacijom ovakvih projekata i u drugim naseljenim mestima, jer je to od opšteg interesa za sve građane Opštine Plandište.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00