ponedeljak, 4. maj 2015.  19:20h
Pročitano 1179 puta

Viteške borbe na Vršačkom Bregu (FOTO GALERIJA)

Viteški susreti bili su centralna manifestacija u okviru projekta Udruženje za očuvanje kulturnog nasleđa Banatika "Vršački zamak-Grad Vitezova", koji je podržan od strane opštine Vršac i bio je deo prvomajskog programa na Vršačkom bregu.

foto: Banatika foto: BanatikaCentralnu manifestaciju - Viteški Susreti, koja je 01.05.2015. godine održana na platou kod Crkve Sv. Krsta, u saradnji sa opštinom Vršac, Turištičkom organizacijom, Domom omladine, Udruženjem Felix Milleker, Ivanom Đorđevićem i EDU- teatrom, Radionicom gitare Nenada Kukića, mačevalačkim klubom Karika, ateljeom Morariu i Stefanom Vukić, pomogli su: Drugi Oktobar, Swisslion, Meso-Meso, BB Kanon, Motel Vetrenjača, Vindija - kažu u udruženju Banatika, organizatoru Viteških susreta

Glavni učesnici manifestacije bili su Viteška grupa"Zlatno Burence".

Udruženje za očuvanje kulturnog nasleđa Banatika, zahvaljuje se svim pokroviteljima, učesnicima, sponzorima, entuzijastima, kao i svim građanima, sugrađanima i dragim gostima. Predsednik Udruženja Banatika se ovom prilikom zahvaljuje svim članovim udruženja na svestranoj saradnji i podršci.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00