ponedeljak, 11. maj 2015.  12:59h
Pročitano 765 puta

Digitalna televizija Opštinskoj organizaciji invalida rada Vršca

Kompanija SBB je, u saradnji sa opštinom Vršac, donirala digitalnu televiziju Opštinskoj organizaciji invalida rada. Donacija uključuje TV prijemnik, set top boks uređaj i uslugu digitalne televizije, koja će omogućiti da svi članovi ove Organizacije nesmetano prate digitalni televizijski signal.

Takođe, oni će moći da koriste i brojne prednosti digitalne televizije, među kojima su bolji kvalitet slike i zvuka, veći izbor kanala u digitalnoj ponudi, pretraga programa do 7 dana unapred, veliki broj HD kanala.

Drago nam je što će donacija koju smo realizovali uz podršku opštine Vršac doprineti da članovi ove Organizacije provedu vreme kvalitetnije i lepše, uz mnogobrojne obrazovne i zabavne programe. Današnja akcija je peta u nizu donacija institucijama socijalne zaštite u Vojvodini – digitalnu televiziju do sada smo donirali u Zrenjaninu, Kikindi, Somboru i Vrbasu. – istakla je Jovana Lukić, direktorka korporativnih komunikacija kompanije SBB i dodala da kompanija ima više od deset godina iskustva u pružanju digitalnog signala svojim korisnicima.

Prilikom uručenja donacije prisutnima se obratio i Johan Irović, predsednik Opštinske organizacije invalida rada koji se ovim povodom zahvalio SBB-u i opštini Vršac, na prepoznavanju važnosti rada ove Organizacije koja broji oko 1700 članova. Potom se obratio i predsedni opštine Vršac Čedomir Živković.

Veoma mi je drago što smo imali priliku da podržimo i učestvujemo u ovoj lepoj akciji naših prijatelja iz SBB-a. Ova kompanija već godinama pruža kvalitetnu uslugu stanovništvu u Vršcu, kao i okolnim mestima. Vršac je prvi grad odakle je krenula digitalizacija i zahvaljujući ovoj donaciji brojni članovi ove Organizacije imaće priliku da prate digitalnu televiziju i koriste njene prednosti koje do sada nisu imali - rekao je  Čedomir Živkovićpredsednik opštine Vršac.

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00