ponedeljak, 11. maj 2015.  13:20h
Pročitano 782 puta

Vršački turizam promovisan u Bosni

U Lukovcu u Kantonu Tuzla od 7.do 9.maja je bio održan 13.put za redom Sajam turizma “List“ koji je u tri dana okupio brojne izlagače i posetioce, a na kome je predstavljen i turistički potencijal opštine Vršac.

Sajam „List“ je, jedna od najznačajnijih sajamskih manifestacija u BiH, koja iz godine u godinu privlači sve veći broj učesnika.

Osim izložbenog dela, organizatori su pripremili i brojne događaje poput okruglih stolova, stručnih skupova i prezentacija. Među najznačajnije sadržaje ovog Sajma ubraja se i Festival hrane i pića, kao i nekoliko edukativnih skupova na temu kulturnog i eko turizma kao pokretača lokalnog razvoja. Turistička organizacija opštine Vršac predstavila je svoju ponudu na zajedničkom štandu u okviru Turističke organizacije Vojvodine, kažu u Turističkoj organizaciji opštine Vršac.

Na štandu vojvođanskog turizma su bili još i opštine Apatin, Sombor, Bačka Palanka i Irig, kao i opština Žabalj koja je ove godine bila i partner u organizaciji Sajma.

to vrsac u bosni 2

Nakon zvaničnog otvaranja, gosti Sajma su posetili štand vojvođanske turističke organizacije i uverili se u kvalitet turističke ponude koja je bila izložena u okviru zajedničkog nastupa.

Otvaranju Sajma su prisustvovali i visoki zvaničnici BiH i predstavnici zemalja iz okruženja.

Autor:  TO OV
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00