utorak, 12. maj 2015.  19:54h
Pročitano 902 puta

Vrščanin dobio najstarije ekološko priznanje

Najstarije ekološko priznanje na Balkanu, sa tradicijom dužom od tri decenije ove godine otišlo je i u ruke jednog Vrščanina - Dejana Maksimovića.

foto: ekologija.rs foto: ekologija.rs

U svečanoj sali Gimnazije u Sremskim Karlovcima uručena su priznanja “Zeleni list” i etiketa “Crni list”, u akciji “Tražimo zagađivača i zaštitnike životne sredine”, koju zajedno sprovode Radio Beograd 2 i Pokret gorana Vojvodine.

Najstarije ekološko priznanje na Balkanu, sa tradicijom dužom od tri decenije – “Zeleni list”, za aktivan doprinos zaštiti životne sredine u prošloj godini, dobili su Dejan Maksimović i Ekološki centar “Stanište” iz Vršca, za osnaživanje lokalnih zajednica da reše probleme koji ometaju aktivan rad na zaštiti životne sredine.

Dragi prijatelji i kolege, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da su Ekološki centar "Stanište" i Dejan Maksimović ovogodišnji dobitnici "Zelenog lista", uglednog ekološkog priznanja koje dodeljuju Radio Beograd i Pokret gorana Vojvodine. Svečana dodela priznanja održana je 11. maja u Sremskim Karlovcima. Više o vesti možete pročitati OVDE - piše na facebook stranici Ekološkog centra "Stanište"

Autor:  MOJKraj.rs/ekologija.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00