ponedeljak, 8. jun 2015.  13:27h
Pročitano 2708 puta

Vojska prodaje skladišta u Vršcu

Republička direkcija za imovinu Republike Srbije oglasila je prodaju 21 vojnog objekta, koji nisu neophodni za funkcionisanje Vojske Srbije, a među njima je i kompleks skladište „Potok Mesić-Belocrkvanski put“ u Vršcu koji podrazumeva 12 objekata.

 

Na prodaju su vojni kompleks „Takovo“ kod Gornjeg Milanovca, vojni kompleks-kasarna „Tanasko Rajić“ u Čačku koju čine 52 objekta ukupne površine 23.087 m², kompleks skladište „Potok Mesić-Belocrkvanski put“ u Vršcu koji podrazumeva 12 objekata.

Vojno skladište „Ćirikovac“ u Požarevcu, zemljište u kompleksu „Bukovac“ u Novom Sadu, zemljište u kompleksu „Milutinovac-3″ kod Kladova, zemljište kompleksa „Nova Pazova“, upravna zgrada i magacin u kompleksu „Kučajna“ u Kučevu, skladište kasarna „NH Slavko Munćan Sava“ u Beloj Crkvi, skladište „Pod tvrđavom“ u Novom Sadu takođe traže nove vlasnike.

Osim toga, na prodaju je i deo vojnog kompleksa „Stari Banovci“ u Staroj Pazovi, kasarna „Carina“ u Smederevu, vežbalište „Kličevac“ u Valjevu, kompleks „Belegiš“ u Staroj Pazovi“, „Alibegovac-Karagač“ u Novom Sadu, Klub vojske „Venac Radomira Putnika br. 2″ u Somboru, skladišni kompleks „Gorjani“ u Užicu, koji čini 11 vanknjižnih objekata.

Među objektima koji nisu neophodni Vojsci su i kompleks „Ul. Stevice Jovanovića 32″ u Zrenjaninu, „Vlasina-Stojkovićeva“ u Surdulici, UPT „Potok Mesić“ u Vršcu i kompleks „Jabuka“ u Pančevu.

Svi vojni kompleksi mogu se razgledati 15. i 16. juna 2015. godine, a rok za podnošenje ponuda je 15 dana od dana objavljivanja oglasa (objavljen 8. juna).

Autor:  ekapija.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00