utorak, 16. jun 2015.  16:03h
Pročitano 1232 puta

Velika zainteresovanost budućih brucoša za informacione tehnologije

Tehnički fakultet „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu raspisao je konkurs za upis 345 studenata na osnovne akademske studije u školskoj 2015/2016 godini, a najveće interesovanje vlada za studijski program Informacione tehnologije, na koji će se upisati 80 brucoša.

Jedan od razloga zbog kojeg je studijski program Informacione tehnologije zainteresovao mnoge maturante jeste sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji holandsko-srpske kompanije „Levi9 IT Services“, Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ i grada Zrenjanina koji je potpisan prošle godine.

Cilj pomenute saradnje jeste da se studentima Tehničkog fakulteta, smer Informacione tehnologije, pruži adekvatno znanje i praksa iz IT oblasti. Osim prakse, oni će dobiti i šansu da se po završetku školovanja zaposle u „Levi9 IT Services“, koja važi za prestižnu IT kompaniju.

„Levi9 IT Services“, kao jedna od najvećih kompanija u Srbiji u oblasti informacionih tehnologija, zapošljava preko 500 IT profesionalaca. Krajem 2014. godine svoje poslovanje je proširila i na Zrenjanin, gde je otvorena kancelarija u kojoj trenutno radi oko 30 programera. Svi oni su formalno obrazovanje stekli upravo na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“.

Kampanjom „Programeri, pridružite nam se. Ostanite u svog gradu“ kompanija „Levi9 IT Services“ nastavlja misiju smanjenja migracije studenata iz Zrenjanina u druge univerzitetske gradove. Osim toga, donacijom u vidu računarske laboratorije sa 20 kompjutera fakultetu „Mihajlo Pupin“ doprinela je unapređenju kvaliteta školovanja stručnog kadra.

 

Učešćem u projektu „Edukacijom do posla“, podržanom od strane Ministarstva omladine i sporta i grada Zrenjanina, a u saradnji sa Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“, „Levi9 IT Services“ dokazao je da zrenjaniski fakultet obučava kvalitetan IT kadar koji je postao deo „Levi9“ tima u Zrenjaninu.

rsz zr promo

Na Tehničkom fakultetu u Zrenjaninu ostalo je još mesta za upis na smer Informacione tehnologije, te ako svoju budućnost zamišljate u uspešnom timu kao što je „Levi9“, o upisu se možete više informisati putem dokumenta sa zvaničnog sajta Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00