sreda, 8. jul 2015.  19:51h

Vrščanin pokrenuo akciju "Sunce prži, sipaj vodu napuštenim životinjama!"

Vrščanin Tomislav Mrčela pokrenuo je akciju u kojoj treba da sipaš vodu za ulične pse, slikaš i postaviš fotografiju na društvene mreže sa haštagom #SuncePrziSipajVode

Ideja je krajnje jednostavna – sipaš vodu za ulične pse, slikaš, postaviš fotografiju na društvene mreže sa haštagom #SuncePrziSipajVode, taguješ svoje prijatelje i izazoveš ih da i oni urade to isto! Nije teško, a ovih dana je vrlo korisno - kaže Mrčela

Pokrenimo se još danas! Zapravo, ne danas – odmah!

Uzmite plastičnu činijcu, sipajte malo vode sa nekoliko kockica leda i odmah iznesite ispred svoje zgrade ili u obližnji park! Činiju obavezno stavite u hlad. Fotografišite i motivišite svoje prijatelje da učine to isto! Ne zaboravite haštag #SuncePrziSipajVode!

Ukoliko se sada vaša mačka ili pas hedonistički izležavaju na hladnom parketu ili ispod klima uređaja, setite se da se na vrelom asfaltu, životinje koje nisu imale sreću da budu vlasničke, bore za goli život. prenosi sajt zivotinje.rs.

Mi nismo sigurni koliko nasumično postavljanje plastičnih činija narušava komunalni red, ali podržaćemo akciju i objaviti svaku fotografiju koju nam pošaljete na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na našu Facebook stranicu.

 

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00