subota, 29. avgust 2015.  18:30h
Pročitano 1566 puta

SBB renovirao dečije igralište u vršačkom Gradskom parku

Kako bi najmlađim stanovnicima Vršca omogućila da uživaju u druženju i igri na otvorenom, kompanija SBB je renovirala igralište u okviru „Gradskog parka“. Postavljene su nove ljuljaške, klackalice i penjalice.

Na druženju povodom otvaranja igrališta, prisutnima su dobrodošlicu poželeli zaposleni kompanije SBB u Vršcu, ali i predstavnici Grada Vršca, uz čiju podršku je ovaj projekat i realizovan.

Mnogobrojne donacije koje smo do sada imali bile su usmerene prvenstveno ka deci. Uređenjem igrališta želimo da našim najmlađim sugrađanima obezbedimo kvalitetno mesto za igru i druženje. Oni kroz igru uče i rastu, treba da budu što više na otvorenom i zato će ih obnova parka sigurno obradovati  - izjavio je Milutin Mandić, direktor poslovne jedinice SBB-a. 

Lokalna samouprava se ovom prilikom zahvaljuje kompaniji SBB što je pokazala društvenu odgovornost i prema našim najstarim sugrađanima, donacijom digitalne televizije proletos, kao i današnjom akcijom na oduševljenje najmlađih. Nadam se da će ovaj lep primer podstaći i druge kompanije, ali i da će ovo predivno igralište ispuniti cilj zbog kojeg je postavljen i da će ga koristiti brojni najmlađi sugrađani – izjavila je Julkica Mitrašinović, članica veća za sport i omladinu opštineVršac.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00