ponedeljak, 7. septembar 2015.  23:13h
Pročitano 783 puta

Hemofarm Fondacija u akciji sakupljanja novca za obrazovanje malih Vrščana

Hemofarm Fondacija podržala je još jednu akciju za srećnije detinjstvo najmlađih sugrađana. Zajedno sa Opštinom Vršac, Gradskim muzejom i Regionalnim centrom “Konkordija”, Hemofarm Fondacija doniraće novac da bi učenici Škole za osnovno i srednje obrazovanje “Jelena Varjaški” mogli da otputuju na trodnevnu edukativnu ekskurziju. 

Osim tradicionalne podele stipendija ovo je još jedna akcija Fondacije usmerena ka deci.  

Fokus našeg rada jeste zdravlje, ali zdravlje u najširem smislu. Ovog puta smo u misiji za duhovno zdravlje naših mladih sugrađana. Polaznici ove škole su deca sa smetnjama u razvoju koji su često marginalizovani u našem društvu. Podrškom edukativnoj ekskurziji bićemo u prilici da im pružimo dobro iskustvo i motivaciju da se i dalje trude i rade na svom obrazovanju i pored poteškoća, rekla je Alena Pajić, predstavnik Hemofarm Fondacije. 

Hemofarm Fondacija poziva sve ostale sugrađane, male preduzetnike, kolege i sve ljude dobre volje da prema svojim mogućnostima daju doprinos realizaciji ove humane zamisli koja je korak ka srećnijem i kvalitetnijem odrastanju naše dece. Svaka uplata je dobrodošla, a u skladu sa prikupljenim iznosom biće odabran transport, smeštaj i dodatni sadržaji ekskurzije koja će biti realizovana tokom septembra. 

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00