utorak, 29. septembar 2015.  20:47h
Pročitano 1363 puta

“WWVRŠAC - Živi lokalno, radi globalno” treći put u gradu pod Kulom

Treću godinu za redom internet konferencija "WWVRSAC živi lokalno - radi globalno" održaće se u Vršcu 30. i 31. oktobra. Ovog puta u spektakularno proširenim kapacitetima. 

WWVRSAC je već zauzeo svoje mesto na internet mapi regiona, a ove godine domaćini su pripremili nekoliko novina. Konferencija se seli u prelepu i mnogo veću Kongresnu dvoranu Centra Milenijum, a posetiocima su na raspolaganju svi smeštajni kapaciteti u Vršcu. Naravno, po znatno nižim cenama.

Pre dve godine napravili smo konferenciju o internet poslovanju verujući da treba da promovišemo “Živi lokalno – radi globalno” kao način života. Program smo sastavili od 12 predavanja sa po tri panela na kojima su učestovali predavači koje je publika prethodno slušala, i to sve podelili u četiri bloka, svakoga dana po dva. Sva predavanja su sastavljena od ličnih priča, tako da predavanje programera može slušati pisac sadržaja, a predavanje dizajnera neko ko se bavi odnosima s javnošću, kaže Ivan Ćosić, domaćin i moderator konferencije. 

Jedina zamerka prošle godine odnosila se na broj dostupnih mesta i veličinu sale za predavanja. Zato su organizatori odučili da to ove godine unaprede.

Zadržavamo teme i format programa, zadržavamo brojne prilike za networking, a menjamo lokaciju konferencije – sva predavanja, ručkovi i networking koktel uz tamburaše će biti u kongresnom delu Centra Milenijum u Vršcu, a osim tradicionalne Vile Breg, za noćenje smo obezbedili povlašćene cene u skoro svim smeštajima u Vršcu, objašnjava Ivan Ćosić, inače vlasnig marketinške agencije Plain & Hill

wwvrsac konferencijska

Ovogodišnji WWVRSAC će u petak , 30. oktobra, svojim predavanjem otvorizi Gari Vajthil, koji u naš grad dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država. Stručnjak je za preduzetništvo, radio je na poslovima razvoja u najveći svetskim kompanijama, savetovao državnike, a o njemu su pisali i najuticajniji svetski mediji. 

Čija ćete još predavanja moći da poslušate na vršačkoj konferenciji, pogledajte OVDE.

Osim ustaljenog programa, potrudili smo se da za ovu godinu pripremimo i dosta iznenađenja. Odlični predavači, novi ambijent, netvorking, ali i zabava, dovoljan su razlog da kraj oktobra rezervišete za Vršac, kaže Vladimir Vašalić, jedan od organizatora i osnivač Mreže nezavisnih informativnih portala MOJKraj.rs 

Kotizacija za učešće iznosi 2500 dinara ukoliko se prijavite do 15. oktobra, a nakon toga su karte 4000 dinara. Za konferenciju se možete registrovati na sajtu wwvrsac.rs 

Na sam dan predavanja, pojedinačne karte su 2500 dinara. 

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00