ponedeljak, 12. oktobar 2015.  15:59h
Pročitano 892 puta

Leaders talk u organizaciji Unije studenata

Unija studenata opštine Vršac pokrenula je projekat Leaders Talk u okviru kog će u sredu, 21. oktobra, u 19h biti održano predavanje u Kulturnom centru. 

Leaders talk u organizaciji Unije studenata Unija studenata Vršac

Na predavanju će troje mladih Vrščana - Ana Janošev, Nikola Matić i Igor Gašparević podeliti sa publikom svoje priče o uspehu, stečenom znanju i iskustvu. Nakon predavanja, publika će imati priliku da predavačima postavi pitanja, a kasnije i da lično razgovara sa njima uz posluženje. 

Svaki posetilac će dobiti i informativni flajer sa 50 korisnih sajtova posvećenih studentima, srednjoškolcima, stipendijama, besplatnoj onlajn edukaciji i drugim korisnim temama, sa namerom da se skrene pažnja na veliku ulogu koju internet može igrati u usavršavanju svakog od nas, najavljuju u Uniji studenata 

Ana Janošev je diplomirani politikolog za međunarodne odnose. Pričaće o svojim iskustvima iz Amerike i o aktivizmu u civilnom sektoru.

Nikola Matić je student Učiteljskog fakulteta, poznati vršački muzičar, kompozitor i tekstopisac. Nikola je osnivač Brave heart benda i manifestaicije „Pusti svoj glas” i pričaće Vam o svojim iskustvima.

Igor Gašparević je apsolvent FONa, zaposlen u firmi Executive Group. Igor je i osnivač popularnog internet portala www.trke.rs i napominje da će tokom svom izlaganja preneti iskustva o uspešnim i neuspešnim projektima na kojima je radio.

Za sve one koji ne budu u prilici da prisustvuju tribini, snimci će biti postavljeni na Jutjubu, kao i na društvenim mrežama. Dodatna promocija biće sprovedena u okviru predavanja po srednjim školama Vršca, u kojima će takođe biti distribuirani informativni flajeri sa korisnim linkovima.

Cilj projekta je promovisanje međugeneracijske saradnje, motivacija mladih i informisanje o načinima stipendiranja, dodatnog stručnog usavršavanja i zapošljavanja. Projekat se realizuje u organizaciji Unije studenata opštine Vršac uz podršku Resurs centra CDCS u okviru programa MLADI SU ZAKON 2015 i finansiran je od strane Ministarstva omladine i sporta.

Autor:  studentivrsac.org
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00