ponedeljak, 19. oktobar 2015.  16:03h
Pročitano 1983 puta

Dr Nele Karajlić dolazi u Vršac i Plandište

Čuveni doktor Nele Karajlić posetiće Vršac i Plandište u okviru manifestacija "Dani Srpske u Srbiji", koja će do petka, 23. oktobra, obuhvatiti niz kulturnih, društvenih, muzičkih i sportskih dešavanja u više gradova u Srbiji.  

Osim u Novom Sadu i Beogradu, manifestacija "Dani Srpske" će biti održana i u Vršcu, Plandištu, Aranđelovcu i Subotici, gdje će biti organizovane promocije turizma Srpske, promocije knjiga i pozorišne predstave.

Dr Nele Karajlić predstaviaće svoj roman "Fajront u Sarajevu" u vršačkoj Gradskoj biblioteci u sredu 21. oktobra od 19 sati. Sutradan će promociju održati u Plandištu, takođe od 19 sati u Velikoj sali kulturnog centra. 

Kompletan program pogledajte OVDE

Predviđeno je da manifestaciju danas u 18.30 časova u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu svečano otvori predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u prisustvu i uz blagoslov NJegove svetosti srpskog patrijarha Irineja.

Posljednjeg dana, 23. oktobra, u Beogradu će biti održani sportski susreti Srba u regionu, kada je predviđeno da početni udarac izvede proslavljeni srpski fudbaler Savo Milošević.

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00