sreda, 21. oktobar 2015.  13:37h
Pročitano 894 puta

Dr Nele za MOJKraj.rs: Prvi put u ovom veku dolazim u Vršac

Čuveni doktor Nele Karajlić predstaviće svoju knjigu "Fajront u Sarajevu" u vršačkoj biblioteci, gde će se i družiti sa čitaocima.

Nele Karajlić posetiće danas Vršac u okviru manifestacija "Dani Srpske u Srbiji", a u izjavi za portal Vršac MOJKraj.rs otkriva koliko dugo nije bio u gradu pod Kulom.

Veoma mi je drago što ću ponovo biti u Vršac, prvi put u ovom veku. Nije prošlo 100 godina, ali tako zvuči. Takođe se radujem i što ću imati priliku da se družim sa svojim čitaocima. Knjiga "Fajront u Sarajevu" doživela je sedmo izdanje i ova druženja su jedna vrsta zahvalnosti svima koji su knjigu kupovali i čitali u ovolikom broju, kaze Dr Nele Karajlić u ekskluzivnoj izjavi za MOJKraj.rs

Današnja promocija knjige "Fajront u Sarajevu zakazana je za 19 sati u Gradskoj biblioteci.

Zbog Plandišta propušta "tekmu" voljenog Partizana

Nele će u okviru manifestacije "Dani Srpske u Srbiji" u četvrtak od 19 sati gostovati i u Plandištu, kako veruje prvi put.

Mislim da nikada nisam posetio Plandište. Gostovao sam svuda, ali mislim da u Plandištu nikada nisam bio. Zbog toga sam i rešio da propustim utakmicu Partizana protiv Atletika. Nadam se da će nam neko na promociji javljati šta se dešava na tekmi, kaže popularni doktor Nele.

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00