ponedeljak, 16. novembar 2015.  11:38h
Pročitano 850 puta

Četiri nagrade za vršačku Turističku organizaciju

Turistička organizacija opštine Vršac, ponela je četiri priznanja sa takmičenja u Leskovcu. Osma izložba suvenira i turističkih publikacija, u organizaciji Turističke organizacije Leskovac, održala se  12. i 13. novembra u  Leskovačkom kulturnom centru.

Na izložbi svoje publikacije i suvenire predstavilo je 60 izlagača iz svih krajeva Srbije, kao i iz zemalja u regionu – Makedonije, Crne Gore, Bugarske, BiH. Po prvi  put učestvovali su izlagači iz Sarajeva i Ohrida. 

Takmičenje se odvijalo u 11 kategorija.  Turistička organizacija Vršca, po oceni stručnog žirija bila je najbolja i osvojila prvo mesto u kategoriji turistički plakat,  a odnosi se  na plakat za 58. Dane berbe grožđa, drugo mesto  za turističku publikaciju do 50 strana i za turistički promo film manifestacije  58. Dane berbe grožđa. Specijalnu nagradu za set reprodukcija razglednica sa motivima našeg grada.

Ovim priznanjima Vršac, se još jednom istakao u promociji turizma i davanju značajnog doprinosa radu u ovoj oblasti - kažu  u Turističkoj organizaciji opštine Vršac

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00