ponedeljak, 30. novembar 2015.  12:36h
Pročitano 1309 puta

Predložite prosvetnog radnika za nagradu "Nikola Brašovan"

Predloge za godišnja Nagrada "Nikola Brašovan", koja je poseban vid društvenog priznanja najboljim prosvetnim radnicima u opštini Vršac, možete dostaviti do 31. decembra.

Zgrada opštine Vršac Zgrada opštine Vršac Stevie Ray Luka Photography

Na osnovu člana 6. Statuta opštine Vršac («Sl. list Opštine Vršac» br. 10/08, 13/08 i 3/2015) kao poseban vid društvenog priznanja najboljim prosvetnim radnicima u opštini Vršac, ustanovljena je godišnja Nagrada "Nikola Brašovan".

Nagrada se dodeljuje 27. januara, na svečanoj akademiji, prilikom proslave školske slave Sveti Sava, prosvetnom radniku sa teritorije opštine Vršac, koji je postigao značajna ostvarenja u vaspitno-obrazovnom radu na područjima: nastave, rada sa obdarenim učenicima i učenicima koji zaostaju u savladavanju nastavnog gradiva, slobodnih aktivnosti učenika, stručnog usavršavanja saradnika, profesionalne orjentacije učenika, saradnje sa roditeljima, kulturne i javne delatnosti i saradnje sa užom i širom društvenom zajednicom.

Predlog za dodeljivanje nagrade može dati Skupština opštine i njeni organi i tela, ustanove iz oblasti obrazovanja i vaspitanja, upravni i školski odbori, saveti roditelja i odeljenske zajednice.

Predloge za dodelu Nagrade potrebno je dostaviti Komisiji za dodelu Nagrade "Nikola Brašovan" najkasnije do 31. decembra.

U sklada sa navedenim, potrebno je da predlog bude dostavljen u pisanom obliku, sa odgovarajućim obrazloženjem i dokumentacijom na osnovu koje se mogu vrednovati postignuti rezultati predloženih kandidata.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00