ponedeljak, 30. novembar 2015.  14:49h
Pročitano 2332 puta

Rešavanje stambenih potreba izbeglica u Vršcu

Komisije za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica, izdala je obaveštenje za rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom najmanje 14 paketa građevinskog materijala.

Opština Vršac Opština Vršac Stevie Ray Luka Photography

Na osnovu člana 12. stav 2. Pravilnika o uslovima i merilima za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom paketa građevinskog materijala za poboljšanje uslova stanovanja, postupku i načinu rada Komisije za izbor korisnika, broj 110-026/15-IV-05 od 30. novembra 2015. godine, a u vezi sa Ugovorom o grantu - Regionalni stambeni programa – Stambeni program u Republici Srbiji, Potprojekat 2 – građevinski materijal, zaključenim između Komesarijata za izbeglice i migracije, „JUP Istraživanje i razvoj“ d.o.o. i opštine Vršac, Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica dodelom najmanje 14 paketa građevinskog materijala 

OBAVEŠTAVA

Izbeglice koje su, usled događaja iz perioda od 1991. godine do 1995. godine, stekle status izbeglice u Republici Srbiji, bez obzira na njihov status u vreme rešavanja stambene potrebe, i to: izbeglice koje žive u kolektivnim centrima ili nekom drugom vidu kolektivnog smeštaja, formalnog ili neformalnog i ugrožene izbeglice u privatnom smeštaju i bivše nosioce stanarskog prava, a koje su bez trajnog rešenja u zemlji porekla ili Republici Srbiji, a sve prema utvrđenim kriterijumima ugroženosti, da će javni poziv za dodelu paketa građevinskog materijala za poboljšanje uslova stanovanja izbeglica u okviru Regionalnog stambenog programa, Stambeni program u Republici Srbiji, Potprojekat 2 – građevinski materijal (u daljem tekstu: Javni poziv), biti objavljen 07. decembra 2015. godine na oglasnim tablama opštine Vršac , mesnih zajednica opštine Vršac i na internet prezentaciji opštine Vršac www.vrsac.org.rs i Komesarijata za izbeglice i migracije www.kirs.gov.rs.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00