petak, 22. januar 2016.  22:25h
Pročitano 1189 puta

Za vikend -15 u Vršcu

Prema upozorenju za preduzimanje preventivnih i operativnih mera Sektora za vanredne situacije MUP-a RS, a na osnovu prognoze i upozorenja izdatog od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda, obaveštavamo sugrađane da se tokom vikenda očekuje ledeni talas, očekuju nas veoma niske temperature od -15 do -6 °C. Izdat je crveni meteoalarm sa verovatnoćom 90%. 

Na osnovu navedenog preduzete su sve aktivnosti u sprovođenju operativnih i preventivnih mera za najavljene vremenske uslove. Svi resursi zimske službe su u pripravnosti.

Apel sugrađanima da se ponašaju u skladu sa najavljenim vremenskim uslovima, obratiti pažnju na moguću poledicu,

Vozačima posebno upozorenje da koriste zimsku opremu i vožnju prilagode vremenskim uslovima, bez preke potrebe ne kretati na duže putovanje.

Upozorenje za preduzimanje preventivnih i operativnih mera 

Po nalogu Sektora za vanredne situacije MUP RS, a na osnovu prognoze i upozorenja izdatog od strane Republičkog hidrometeorološkog zavoda koje predviđa da će tokom vikenda biti veoma niske temperature od -15 do -6 °C, obaveštavaju se ovlašćena i odgovorna licima Javnih preduzeća, Javnih ustanova i Mesnih zajednica na teritoriji opštine Vršac da za najavljeni perid obavezno sprovode preventivne mere i aktivnosti u okviru mera opreza.

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00