utorak, 31. maj 2016.  23:09h
Pročitano 1747 puta

Sajam zapošljavanja u Vršcu: U ponudi 211 radnih mesta

Sajam zapošljavanja održaće se u sredu, 1. juna u Hotelu Srbija, a prema rečima direktorke filijale, Nataše Vulić, 27 poslodavaca ponudiće 211 radnih mesta. 

Na sajmu će se predstaviti firme sa prostora opštine Vršac, Bela Crkva i Plandište. Zanimanja koja se traže su: Diplomirani ekonomisti, inženjeri tehnologije, mašinski inženjeri, inženjeri elektrotehnike, programeri, arhitekte, mašinski tehničari, prodavci, recepcionari, kuvari, pekari, poslastičari, saradnici u službi prodaje i marektinga, agenti osiguranja, radnici u obezbeđenju, šivači i drugi, rekla je Vulićeva.

Prema rečima direktorke vršačke filijale, od dva prošlogodišnja sajma koja su održana u Vršcu do danas ukupno se zaposlilo 627 lica, a realizacija zadnjeg sajma bila je 81%.

Sajam je otvorenog tipa, što znači da na sajam mogu doći ne samo nezaposlena lica, već i zaposleni koji žele promenu radnog mesta.

Sva nezaposlena lica mogu doći na sajam i poneti svoj CV, a ukoliko nemaju napisan CV to mogu uraditi na licu mesta uz pomoć zaposlenih u Nacionalnoj službi za zapošljavanje. Preporučujem učenicima završnih godina srednje škole, kao i osmacima da dođu sa roditeljima na Sajam, da se informišu i sagledaju zahteve tržišta, odnosno tražena zanimanja, kako bi dalje planirali svoju profesiju i karijeru, rekla je Vulićeva.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00