petak, 15. jul 2016.  10:42h
Pročitano 3271 puta

"Profinex" postao strateški partner "Vršačkih vinograda"

Vršački vinogradi dobili su strateškog partnera, a ugovor je potpisan sa firmom "Profinex d.o.o" iz Beograda, koja je u vlasništvu stranog kapitala.

Povodom potpisivanja ugovora biće održana i konferencija za medije danas u 13 časova, a mi vam do tada prenosimo poziv i saopštenje PR-a Tamare Đurić

Postovane kolege,

ovim mailom vas obavestavam da je za "Vrsacke vinograde" firmu koja je kao sto znate u stecaju od proslog novembra, nadjen strateski partner koji je procenio da ima interese da ulozi ne mala finansijska sredstva u ovu firmu, koja ima nesumnjivo veliki proizvodni potencijal i iz tekuceg poslovanja moze da obezbedi povrat ulozenih sredstava.

Na ovaj nacin ce se obezbediti opstanak, odrzavanje i unapredjenje simbola grada Vrsca i nadaleko poznatih Vrsackih vinograda. Koncept revitalizacije preduzeca podrzan je od Agencije za licenciranje stecajnih upravnika, odbora svih poverilaca medju kojima su i predstavnici gradske vlasti Vrsca.

"Vrsacki vinogradi" su firma koju treba sacuvati od propasti kao sto se treba "pruziti ruka" investitotrima koji zele da se bave firmom, razvijaju je i unaprede, sto bez finansijskog inputa zaineteresovanog investitora ne bi bilomoguce. 

Predlozeni i prihvaceni koncept ne bi bio primenljiv da nije bilo izuzetnop znacajne podrske nekadasnjih zaposlenih koji su od starta krenuli da rade ne pitajuci za platu i uslove jer su verovali u ovu pricu, a Vrsacki vinogradi za njih znace ljubav i sam zivot. 

Strateski partner "Vrsackih vinograda" je domaca firma "profinex"  d.o.o. Beograd sa stranim kapitalom. Dakle jedna srpska firma pomaze drugoj srpskoj firmi da se rese nagomilani problemi, a ono sto je izuzetno vazno jeste cinjenica da ce sav profit ostajati u Srbiji. Planom reorganizacije zagarantovan je izvoz na trziste evropskih zemalja.

Ovoje jedan pozitivan primer iz koga se jasno vidi da iako je firma u stecaju, ako se stecaj pravilno postavi mogu se naci strani investitori koji imaju svoj DUGOROCAN ekonomski interes.

Bice nam izuzetna cast i zadovoljstvo da nam se povodom potpisivanja ovog ugovora pridruzite press konferenciji koja ce biti odrzana 15.07.2016. ( petak) u 13.00h u prostorijama firme na Svetosavskom trgu.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00