ponedeljak, 9. februar 2015.  16:57h
Pročitano 983 puta

Hemofarm dobitnik nagrade "Top Serbian Brands"

Kompanija Hemofarm dobitnik je prestižne nagrade "Top Serbian Brands" za 2014. godinu kao najbolji korporativni brend u oblasti farmacije.

Nagrada je rezultat ankete sprovedene na slučajnom uzorku od 3.076 punoletnih građana Srbije tokom decembra prošle godine.

Nagradu za najbolje srpske brendove po prvi put dodeljuje portal www.bestofserbia.rs i časopis Top Serbian Brands i to u 56 kategorija gde je u oblasti farmacije Hemofarm zauzeo ubedljivo prvo mesto. U ovom nezavisnom istraživanju javnog mnjenja glavni kriterijumi bili su poznatost brenda, vrhunski kvalitet, zadovoljstvo potrošača, odličnost i poslovni rezultati.

- Veoma nam je drago što su građani prepoznali kvalitet naših proizvoda i našu konstantnu brigu o zdravlju ljudi. Zato mi u Hemofarmu ovu nagradu posebno vrednujemo jer nas obavezuje da budemo još bolji u budućnosti kada je reč o kvalitetu i dostupnosti naših proizvoda. Nakon nagrada "Najbolje iz Srbije" i "Superbrands", koje je Hemofarm dobio u kategoriji farmaceutske industrije, ova nagrada je još jedna potvrda da je pacijent u fokusu našeg poslovanja i da smo mi kompanija koja brine o zdravlju građana i unapređuje kvalitet života svakog pojedinca kroz vrhunske proizvode, ali i kroz humanitarni rad u okviru svoje fondacijeistakla je Sanda Savić direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00