petak, 4. septembar 2015.  09:15h
Pročitano 1997 puta

STIPENDIJE KOMPANIJE LEVI9: Prilika budućim programerima da postanu deo uspešne IT kompanije

Treću godinu zaredom, kompanija Levi9 IT Services, raspisuje konkurs za dodelu stipendija studentima četvrte i pete godine na Fakultetu Tehničkih nauka u Novom Sadu, smer Računarstvo i informatika i studentima Tehničkog fakulteta Mihajlo Pupin u Zrenjaninu, smer Informacione tehnologije.

Trajanje stipendije je 10 meseci, a stipendisti se obavezuju da rade u kompaniji nakon završetka studija u vremenskom periodu koliko je trajala i stipendija.

U okviru programa stipendiranja, svi stipendisti imaju mogućnost da u kompaniji Levi9 IT Services pohađaju stručnu praksu kao i da učestvuju u naučnim i stručnim skupovima koje kompanija organizuje. U periodu dok primaju stipendiju, stipendisti su posvećeni ispunjavaju svojih uobičajenih obaveza na fakultetu i nemaju nikakve dodatne obaveze rada u kompaniji Levi9.

Prijave na konkurs traju do 15. septembra 2015. godine slanjem neophodne dokumentacije (biografija, motivaciono pismo, spisak položenih ispita) na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli." target="_blank">Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Više informacija možete dobiti putem telefona 021 21 555 05 ili na https://www.levi9.com/careers/scholarship/ 

Levi9 IT Services je međunarodna kompanija, osnovana 2005, sa sedištem u Amsterdamu (Holandija) i razvojnim centrima u Srbiji, Rumuniji i Ukrajini. Razvojni centar u Srbiji, sa kancelarijama u Novom Sadu i Zrenjaninu je najveći i broji preko 300 zaposlenih. Kompanija se bavi pružanjem usluga razvoja, implementacije i održavanja softvera uz saradnju sa svetskim kompanijama poput: Heineken-a, Hyundai-a, Adidas-a, Tom Tom-a, Scania, Xerox i Tele2. Levi9 teži da privuče proaktivne i ambiciozne profesionalce koji žele da se razvijaju u dinamičnom i internacionalnom okruženju. 

 

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00