četvrtak, 26. jun 2014.  02:00h
Pročitano 3020 puta

Uhapšen Spajdermen u Vršcu

Vršački policajci uhapsili su prethodne noći provalnika S.M. (29) nakon višeminutne junjave po krovovima kuća u "paorskom kraju", nakon što su on i policajac koji ga je jurio propali kroz krov jedne od kuća. Građani ovog kraja provalniniku su nadenuli nadimak "Spajdermen iz Paorlenda".


Nesvakidašnja jurnjava za provalnikom odvijala se noćas u delu Vršca poznatiji kao "paorski kraj", gde su policajci po krovivima kuća, garaža i šupa, jurili provalnika S.M. starog 29 godina iz Vršca.

Osumnjičeni S.M. najpre je upao u kuću u kojoj sama živi jedna devizna penzijonerka. Međutim, kako se žena probudila iz sna, provalnik se dao u beg i kroz malo prozor na spratu kuće pobega na krov susedne kuće. Galama žene probudila je komšije koje su na krovu primetile provalnika i odmah pozvali policiju koja se na licu mesta pojavila u rekordnom roku.

- To je izgleda iznenadilo provalnika koji se dao u beg preko susednih krovova, a prava drama nastala je kada se jedan od policajaca popeo na krov i dao u potragu za provalnikom dok su mu okupljeni građani sa zemlje davali informacije. Nakon nekoliko minuta kroz jedan od krovova propali su i policajac i provalnik, pa je tako i uhapšen. Bilo je kao u filmovima. Zaista neverovatna situacija, kaže jedna od stanarki u ovom kraju koja je ceo događaj pratila u pižami sa ulice.

- Zato smo i nazvali provalnika "Spajdermen iz Paorlenda", dodaje kroz smeh njena ćerka.

Inače, S.M. je višestruku provalnik u kriminala, a u petak je izašao sa služenja višegodišnje zatvorske kazne u Zabeli.

Napisao: 
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00