utorak, 19. april 2016.  18:44h
Pročitano 2211 puta

Šljivić pušten nakon privođenja (VIDEO)

Direktor JKP "Drugi oktobar" i prvi čovek vršačkog SPS Ljubisav Šljivić, pušten je danas u popodnevnim časovima nakon što je rano jutros priveden u Više tužilaštvo u Pančevu, koje je pokrenulo istrago protiv četvorice privedenih.

Ljubisav Šljivić na jučerašnjoj konvenciji SPS u Vršcu Ljubisav Šljivić na jučerašnjoj konvenciji SPS u Vršcu GO SPS Vršac

On je potom održao konferenciju za medije u prostorijama vršačkog SPS (na koju nismo bili pozvani)

Jutros u 6:20 priveden sam od strane pripadnika policijske uprave Pančevo, a po nalogu višeg tužioca kao potencijalno okrivljeni. Nakon davanje izjave pušten sam kući, rekao je Šljivić u prostorijama gradskog odbora SPS.

On je istakao i da nema nikakvih primedbi na postupanje službenih lica i višeg tužioca. 

Država radi svoj posao, ali ne želim da povezujem izbore i privođenje. Jeste malo čudno, ali verujem da je samo sticaj nesrećnih okolnosti. Nadam se da nema veze sa izborima i ne znam zbog čega su događaj od juče, gde je polagan kamen temeljac za fabriku vode, neki mediji povezivali povezivali sa ovim današnjim, istakao je Šljivić.

Pogledajte kompletnu izjavu Ljubisava Šljivića sa današnje konferencije za medije, a o razlozima privođenja  više pročitajte OVDE

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00