četvrtak, 5. maj 2016.  20:53h
Pročitano 3371 puta

Kamionetom udario urednika portala eVršac (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vršcu, uhapsili su danas M.T. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da je u okolini Vršca namerno vozilom udario urednika portala eVršac Aleksandra Čupića, koji je se nalazio pored kolovoza.

Aleksandar Čupić Aleksandar Čupić

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična delo izazivanje opšte opasnosti i nanošenja lakih telesnih povreda, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu, piše u policijskom saopštenju.

Kako nezvanično saznajemo u tužilaštvu M.T. se na teret stavlja delo "izazivanje opšte opasnosti i nanošenje lakih telesnih povreda".

Urednik portala eVršac Aleksandar Čupić izjavio je da su "pokušali da ga ubiju dok je bio na novinarskom zadatku".

On je agenciji Beta rekao da je, dok je bio na terenu sa kolegama iz Televizije Kovačica u selu Parta u blizini Vršca, kamionetom pokušao da ga zgazi M.T., sin lokalnog biznismena Dragana Tikića.

Stajao sam pored puta kada je naišao crni kamionet koji je, umesto desnom vozio levom stranom i išao u mom pravcu. Mislio sam da želi da siđe na atarski put i u poslednjem trenutku shvatio da ide direktno na mene. Uspeo sam malo da odskočim u stranu, ali me je on udario i odbacio sa haube nekoliko metara, rekao je Čupić.

On je ocenio da je reč o pokušaju ubistva i to povezao sa činjenicom da u poslednjih mesec i po dana intenzivno piše istraživačke tekstove o Draganu Tikiću.

Čupić je dodao da je slučaj prijavio policiji i da je zadržan u vršačkoj bolnici tri dana na posmatranju jer se pola sata nakon incidenta onesvestio i, kako je rekao, još se ne oseća dobro.

Pogledajte prilog Televizije Kovačica

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE

Komentari  

+9 #1 Konzul 05-05-2016 23:58
Da je hteo da ga pregazi sa toyotom od 2 tone sigurno ne bi prošao bez povreda.
Izgleda da su se čačkali i svađali pa je dotični zvao hitnu da bi nabio još koji članak i naravno euro-neuro
Odgovori
+9 #2 Melanija 06-05-2016 00:26
Drago mi je da nije povređen, ali malo logičke analize tv priloga unosi sumnju u celu priču i sve deluje kao još jedan gebelovski članak , gde imamo dobre i loše momke i samo nam ostaje da linčujemo one loše.

1. Situacija je ispred kuće osumnjičenog, koga povređeni proziva već par meseci
2.Svedoci-moj do mojega
3.Hitnoj treba minimum 15 minuta da dođe i u tom trenutku povređeni je i dalje na travi u bolovima a nakon toga daje najnormalniji intervju. (Meni bi bilo logično da je bar sedeći dočekao hitnu)....

Sve miriše na AVAV kuhinju gde služe splačine na različite načine
Odgovori
+5 #3 lilihip 06-05-2016 09:05
Veoma loš scenario gospodina ''novinara'' i njegovih nameštenih svedoka. Baš slučajno su tu bili čovek koji prethodnih dana proziva Tikića na ''novinarom'' portalu i ekipa TV Ok iz Kovačice koja ima iste nalogodavce kao i gospodin ''novinar''. Nadam se da gospodin ''novinar'' nije zaradio nekog krpelja od filmskog ležanja u travi.
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00