četvrtak, 5. maj 2016.  20:53h
Pročitano 3431 puta

Kamionetom udario urednika portala eVršac (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vršcu, uhapsili su danas M.T. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da je u okolini Vršca namerno vozilom udario urednika portala eVršac Aleksandra Čupića, koji je se nalazio pored kolovoza.

Aleksandar Čupić Aleksandar Čupić

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična delo izazivanje opšte opasnosti i nanošenja lakih telesnih povreda, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu, piše u policijskom saopštenju.

Kako nezvanično saznajemo u tužilaštvu M.T. se na teret stavlja delo "izazivanje opšte opasnosti i nanošenje lakih telesnih povreda".

Urednik portala eVršac Aleksandar Čupić izjavio je da su "pokušali da ga ubiju dok je bio na novinarskom zadatku".

On je agenciji Beta rekao da je, dok je bio na terenu sa kolegama iz Televizije Kovačica u selu Parta u blizini Vršca, kamionetom pokušao da ga zgazi M.T., sin lokalnog biznismena Dragana Tikića.

Stajao sam pored puta kada je naišao crni kamionet koji je, umesto desnom vozio levom stranom i išao u mom pravcu. Mislio sam da želi da siđe na atarski put i u poslednjem trenutku shvatio da ide direktno na mene. Uspeo sam malo da odskočim u stranu, ali me je on udario i odbacio sa haube nekoliko metara, rekao je Čupić.

On je ocenio da je reč o pokušaju ubistva i to povezao sa činjenicom da u poslednjih mesec i po dana intenzivno piše istraživačke tekstove o Draganu Tikiću.

Čupić je dodao da je slučaj prijavio policiji i da je zadržan u vršačkoj bolnici tri dana na posmatranju jer se pola sata nakon incidenta onesvestio i, kako je rekao, još se ne oseća dobro.

Pogledajte prilog Televizije Kovačica

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00