subota, 1. oktobar 2016.  16:32h

Velika južnobanatska tragedija: Umro fudbaler posle sudara sa saigračem

Mladi fudbaler "Proletera" iz Banatskog Kralovca Stevan Ilić (26), preminuo je nakon povrede, koju je zadobio u sudaru sa saigračem na meču odigranom prošlog vikenda u Pančevu.

Stevan Ilić (26) preminuo je u noći između petka i subote nakon nedelju dana borbe lekara u beogradskom Urgentnom centru za njegov život. 

On je doživeo povredu na utakmici Vojvođanske lige Istok u subotu 24.septembra u Pančevu nakon jednog naizgled bezazlenog sudara sa svojim golmanom. On je odmah prevezen u beogradski Urgennti centar, gde su se lekari borili do noćas za njegov život dok je bio u komi.

Stevica, kako su ga od milošte zvali, fudbalsku karijeru je počeo u svom "Proleteru" u Banatskom Karlovcu. Kao omladinac je nastupao za "Budućnost" iz Alibunara, kada su ostvarili plasman i igrali u Omladinskoj ligi Vojvodine. Osim "Proletera" i "Budućnosti" kratko vreme je igrao i za "Homoljac" iz Žagubice. Osnovnu školu je završio u Banatskom Karlovcu, a srednju PTT školu u Beogradu. Nedavno se zaposlio kao radnik "Pošte Srbije".Uzoran sin, sportista, drugar. Neka mu je večna slava i laka zemlja.

Sahrana će se obaviti na mesnom groblju u Banatskom Karlovcu sutra (nedelja) 02.октобра 2016. у 14 часова.

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00