ponedeljak, 5. februar 2018.  23:08h

VRŠAC: Udario u policijski radar, povredio dvojicu saobraćajaca

Nesvakidašnja saobraćajna nesreća dogodila se jutros na putu Vršac - Beograd u  mestu Uljma u kojoj je stradao policijski radar, a povređena su dva pripadnika saobraćajne policije.

Nije poznat identitet vozača, ali vest se brzo proširila čuvenim radar grupama na Vajberu. Nešto kasnije oglasio se i Vojvođanski sindikat policije.

Saopštenje prenosimo u celosti.

U jutarnjim časovima u naseljenom mestu Uljma (opština Vršac) tokom obavljanja patrolne delatnosti, na poslovima merenja brzine vozila radarskim uređajem, došlo je do saobraćajne nezgode gde su povređena dva naša člana, policijska službenika SPI Vršac R.D. i Nj.S..

U nezgodi je učestvovalo tri vozila na takav način da je vozač putničkog vozila izgubio kontrolu nad istim, i udario parkirano vozilo, koje je bilo van kolovoza, a koje je prilikom udara odbačeno u udarilo u službeno vozilo Fiat punto, u kome se nalazilo dvoje naših kolega.

Na vozilu je nastupila materijalna šteta.

Vojvođanski policijski sindikat želi brz oporavak kolegama, i ovim putem apeluje na učesnike u saobraćaju da obrate pažnju u kakvom psihofozičkom stanju “sedaju za volan”, uz obavezu poštovanja zakonskih propisa, piše u saopštenju Vojvođanskog policijskog sindikata.

 

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00