subota, 14. februar 2015.  15:12h
Pročitano 2363 puta

Pucao po Kuštilju, ranio komšiju, pa se predao policiji

D.M. star 18 godina noćas je u selu Kuštilj udaljenom 17 kilometara od Vršca, ranio jednu osobu i pucao na dve kuće svojih komšija. Nakon toga sakrio se u vikendicu van sela, gde se predao policiji, koja ga je tu locirala i opkolila.

D.M. (18), meštanin Kuštilja, noćas je umalo izazvao pokolj u ovom malom i mirnom banatskom selu. On je oko četiri sata ujutru najpre pucao iz vatrenog oružja na jednu komšijsku kuću, gde srećom nikoga nije povredio. Zatim je otišao nekoliko stotina metara dalje i zapucao na drugu kuću iz koje je izašao zaprepašćeni vlasnik koga D.M. ranio u ruku.

Od ranije poznat policiji

Osamnaestogodišnji D.M. iz Kuštilja od ranije je poznat policiji, koja je pre dve nedelje izvršila i pretres njegove kuće, jer se sumnjalo da je on počinio krađu u kojoj je ukradeno oružje.

Ubrzo posle toga pobegao je iz sela, a negde u to vreme u selu se pojavila i policija sa dugim cevima. Krenuli su u češljanje terena i locirali izvršioca u jednoj vikendici u vinogradima. Posle nekog vremena, jedva punoletni D.M. pristao je da se preda. 

Prema tvrdnjama meštana Kuštilja D.M. je često pravio probleme po selu i nije bio na dobrom glasu, kao i da je iz dobrostojeće porodice.

- Iz dobre kuće je, deda mu je bio seoski učitelj. Mogao je da se školuje, a ne ovakvim stvarima da se bavi, kaže meštanin Kuštilja.

Autor:  V.V.
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00