sreda, 18. februar 2015.  21:08h
Pročitano 1943 puta

Raskomadano telo u Beloj Crkvi, dvojica uhapšena

Raskomadan leš Pavela Anke (75) iz Grebenca pronađen je danas u Beloj Crkvi u kući Milana G. (38), koji je osumnjičen za ovo monstruozno ubistvo zajedno sa M.D. (62).

Policija je prilikom pretresa kuće Milana G. pronašla raskomadan leš Pavela Anke iz Grebenca, čiji je nestanak pre devet dana prijavio njegov sin.

Motiv ovog monstruoznog ubistva još uvek je nepoznat, ali se zna da je Anka kod sebe imao veću količinu novca.

ubistvo kuća

Porodica Anka važi za uglednu u Grebencu, gde gotovo svi meštani imaju nekog člana porodice na radu u inostranstvu. Tako

- Poslednji put sa ocem sam se čuo 9. februara, kada sam ga pozvao iz Nemačke gde inače živim. Razgovarali smo u toku dana, a već uveče telefon mu je bio nedostupan. Dva dana nakon toga došao sam u Srbiju i policiji prijavio nestanak. Ne znam šta da kažem, još uvek sam u neverici. Znam da je otac često kod sebe imao veće količine novca, jer je voleo da kupuje antikvitete, rekao nam je Pavel Anka, sin ubijenog.

Leš Pavela Anke pronađen je u kući Milana G. na izlazu iz Bele Crkve u pravcu prema Kusiću. Dok je trajao uviđaj, brojne komšije posmatrale su u neverici.

ubistvo komsije

- Dobro sam poznavala obojici. Nastradali Pavel je bio dobar čovek i često je dolazio kod Milana. Tog dana došao je kod nas na večeru i rekao nam da mu je bio Pavel i da je otišao nazad za Grebenac. Nismo ništa posumnjali, prisetila se komšinica osumnjičenog Milana G.

Dvojica uhapšena za ubistvo

Sinoć u kasnim večernjim satima policija je saopštila da je za ubistvo Pavela Anke uhapsila još jednu osobu. Lišen slobode je i M.D. star 62 godine.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, uhapsili su M. G. (1976) i M. D. (1952), zbog osnovane sumnje da su, u vremenskom periodu između 9. i 18. februara ove godine, izvršili krivično delo ubistvo, na taj način što su vatrenim oružjem usmrtili sedamdesetpetogodišnjeg meštanina sela Grebenac, nakon čega su njegovo telo raskomadali. M. G. i M. D. određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati, piše u saopštenju policije.

Autor:  V.V.
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00