sreda, 1. april 2015.  21:14h
Pročitano 3267 puta

VLAJKOVAC Nožem ubio ženu, pa se obesio

Maloletni Z.J. (17) danas je pronašao svoje mrtve roditelje Mihalja (59) i Draganu (44) Jankov u porodičnoj kući u Vlajkovcu. Sumnja se da je muž ubio ženu, pa se potom obesio.

Policija nije dozvoljavala prilazak kući dok je traja uviđaj Policija nije dozvoljavala prilazak kući dok je traja uviđaj

Prema privim rezultatima istrage Mihalj (59) je svoju suprugu Draganu (44) ubio kuhinjskim nožem, a potom je ostavio poruku sinu i obesio se u šupi. 

Kada se Z.J. (17) vratio kući na kuhinjskom stolu zatekao je krvav nož i na papiru ispisanu poruku “Morao sam to da uradim. Izvini sine”.

Preplašeni Z.J. istrčao je iz kuće i otišao po rođaka, koji živi u komšiluku. Kada su se vratili zatekli su jeziv prizor. U sobi na krevetu pronašli krvavu Draganu, a  u šupi obešenog Mihalja

Vršačka policija nekoliko sati radila je uviđaj, a prve sumnje su da se radi o delu koje će se kvalifikovati kao ubistvo i samoubistvo.

Izvesno da se ovde radi o ubistvu i samoubistvu, a na to upućuju gotovo svi dokazi, kao i oproštajna poruka, kaže izvor Nezavisnog portala MOJKraj.rs blizak istrazi.

Mihalj imao tri braka

Pokojni Mihalj i Dragana u braku su bili 17 godina. Njemu je to bio treći brak, a njoj drugi. On je iz prethodnih brakova imao još četvoro dece, dok je ona imala jednu ćerku. Jedino njihovo zajedničko dete je Z.J., koji je živeo sa njima i pronašao ih nakon krvavog pira njegovog oca.

Dragan, Mihaljov sin iz prvog braka, ispričao je za MOJKraj.rs da je njegov pokojni otac bio miran čovek.

Ne mogu da verujem šta se dogodilo. Tata je bio miran i tih, nikada nije pravio probleme. Nije pio, niti se kockao, a stvarno nikada nisam primetio da su imali problema u braku. Dolazio sam kod njih i nisam ništa primetio. Verujte da sam zatečen. Niko od nas ovo nije očekivao. 

Mihalj Jankov radio je u jednoj vršačkoj vodoinstalaterskoj radnji, a poslodavci o njemu imaju samo reči hvale.

Tragedija koja je potresla selo ostavilo je bez teksta gotovo sve komšije, ipak jedan od njih kaže da je prethodnih dana čuo da su Jankovi imali nesuglasice u poslednje vreme.

Autor:  MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(10 glasova)
MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00