ponedeljak, 11. januar 2016.  19:56h

Dečak u Vršcu ubijen zbog par stotina dinara

Nezapamćen maloletnički zločin dogodio se u Vršcu u noći između nedelje i ponedeljka kada je P.N. (17) usmrtio Vukašina Simića (15) tako što ga je nožem ubo u vrat, a njegovog druga M.V. (17) izbo u predelu stomaka. 

Mesto tragičnog sukoba dečaka Mesto tragičnog sukoba dečaka

Do sukoba je došlo nešto posle ponoći u vršačkoj ulici Dimitrija Tucovića, nedaleko od kuće osumnjičenog, a kao motiv sukoba spominju se razmirice i svađe iz prethodnog perioda.

Između ostalog - dug od par stotina dinara 

Nastradali dečak trenirao fudbal

Pokojni Vukašin trenirao je fudbal u mlađim kategorijama FK Vršca. 
NIJE bio od ranije poznat policiji.

Još uvek nije poznato koliko je dečaka učestvovalo u sukobu, niti kako je do njega došlo. Ipak, zna se da je P.N. (17) nožem nalik na bodež u vrat ubo nesrećnog Vukašina Simića (15), koji je preminuo na licu mesta. P.N. je takođe ubo i Vukašinovog drugara M.V. (17) u stomak, a kako kažu u vršačkoj bolnici, njemu su utvrđene teške telesne povrede i nalazi se van životne opasnosti.

Bilo je jezivo, ne znam šta bih vam rekla. Čula sam galamu i pogledala kroz prozor. Već tada je jedan od dečaka ležao, a drugi je nekoliko metara dalje od njega pao. Ostali dečaci su se razbežali, a onda su nekoliko trenutaka kasnije automobilom došli po ovog povređenog, objašnjava starija žena i moli da joj ne objavljujemo identitet. 

ubistvo krv

Na mestu tragedije vidni su tragovi krvi po trotoaru, ali i po beloj fasadi kuće na uglu Dimitrija Tucovića i Mitropolita Stratimirovića. 

Policija je ovaj slučaj vrlo brzo rasvetlila i za pola sata privela osumnjičenog maloletnika koji se nalazio u blizini svoje kuće i mesta zločina.

 

MOJKraj.rs možete pratiti i preko mobilnih aplikacija.
Za Android kliknite OVDE, a za iOS OVDE
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00